Våre trofaste festivaldeltakere finner alltid endringer og nyheter fra år til år, og  årets festival er intet unntak.

  Oslo Whiskyfestival er Norges første og største event dedikert utelukkende til whisky .
 Her får de whiskyinteresserte (fra nybegynnere til entusiaster) mulighet til å lære mer om whisky, dens historie, kultur og mangfold ved å smake kjente og ukjente whiskymerker fra forskjellige land.  

Lokaler :
Våre lokaler har inngang fra Kristian IV gate, rett overfor Hotel Bristol.  Oslo Whiskyfestival vil skilte slik at du lettere finner frem.    

Praktisk info :
Adkomst Håndverkeren kurs- og konferansesenter:
Til venstre rett innenfor døren finner du to kasser, der de som har ikke forhåndsbetalt kan kjøpe inngangsbillett for en eller to dager. Den første kassen er for de som vil betale kontant, den andre er for de som vil betale med kort.
De som har forhåndsbetalte inngangsbilletter kan hente disse til venstre for kassene.
Til høyre finner du garderoben.

Billetten i hånden:
Like forbi kassene og opp en liten trapp kan du bytte inngangsbilletten din mot en festivalpakke dvs festivalakkreditering, nosing-glass, festivalhåndbok, en penn og smaksbonger (10 med dagsbillett og 15 med todagers billett).

Akkreditering på håndleddet og bonger i hånden :
Nå er du klar til å ta en tur rundt i lokalet, planlegge dagen din (eller dagene dine) og begynne å smake. Bruk gjerne god tid på smaksprøvene, drikk rikelig med vann mellom hver whisky og husk at det er ingen skam å spytte ut.

Handle mer?
Rett forbi der du hentet festivalpakken finner du festivalbutikken. Her kan du kjøpe flere smaksbonger og seminarbilletter (til de seminarene som ikke er fulltegnede). Forhåndsbetalte seminarbilletter kan også hentes her .
I butikken finner du også 'nosing-glass'.

Seminarer:
Tre av konferanserommene som benyttes til seminarer ligger i en annen del av bygningen gjennom Galleriet. Skilter vil hjelpe deg å finne frem. 

Kafé?
Ja, i underetasjen finner du en kafé som er åpen både fredag og lørdag.
Det er alltid en god idé å ta en pause, og på kaféen finner du god plass og enkel servering. 

aaaaaaaaaaaaiii